35 х Базалтови Вулканични Камъни За Масаж - Комплект

35 х Базалтови Вулканични Камъни За Масаж - Комплект

Код на продукта :35
Наличност :Изчерпано количество
Цена : 147,00лв. 127,00лв.
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

 

Базалтовите масажни камъни имат многоаспектно действие, което повишава значително ефикасността на процедурите и различните масажни техники, при които се използват. Базалтовият камък е с вулканичен произход. Добива се от речните корита или морските крайбрежия. Той е богат на  лечебни  елементи като магнезий и други минерали. В състава му влизат още желязо и кварц, които спомагат топлината да се абсорбира и  задържи максимално дълго. 

В какво се състои тяхното действие? Камъните се използват като помощно средство в ръцете на масажиста или се поставят върху определени зони от тялото. И при двете приложения, те излъчват лечебна топлина, която отпуска мускулите и така позволява ефекта от масажа или спа процедурите да достигне проблемните зони в дълбочина.

В резултат се ускорява циркулацията на кръвта, подобрява се цялостното състояние на кръвообращението, редуцира се количеството токсини в тялото, подобрява се дейността на сърдечно-съдовата система

Комплектът съдържа 35 бр. полирани и гладки; добре балансирани; овално оформени; плоски камъни.

1 бр. = 11 * 7 * 3 см

6 бр. = 10 * 7.5 * 3 см

6 бр. = 8.5 * 6 * 2.5 см

4бр = 9 * 3 * 2 см

9 бр. = 4 * 3 * 1.5 см

9 бр. = 3 * 3 * 0,8 см.

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър