Фотонен масажор за топла и студена терапия KD-3090

Фотонен масажор за топла и студена терапия KD-3090

Код на продукта :KD-3090
Наличност :Изчерпано количество
Цена : 187,00лв.
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

 

Фотонен масажор за топла и студена терапия KD-3090
Функционален козметичен уред, подходящ за професионална и за домашна употреба.

* Фотонна терапия
Модерен метод за тонизиране и подмладяване на кожата. В основата ѝ стои Интензивната Пулсова Светлина (IPL). Генерира се енергия, която се абсорбира от хроматофорите (пигментосъдържащи клетки), трансформира се в топлина и действа върху различни зони.
В зависимост от цвета на светлината и дължината на вълната, се постигат различни ефекти за подмладяване и тонизиране на кожата. Основните насоки, в които действа терапията са стимулиране производството на колаген, подобряване еластичността на кожата и спомагане за решаването на проблеми с пигментацията.
Червената светлина генерира най-голямо количество топлинна енергия. Стимулира кръвообращението, спомага за регенерацията на клетките, за премахване на фините бръчки и за подобряване еластичността на кожата.
Синята светлина свива разширените пори, стимулира генерирането на колаген, нормализира омазняването, премахва бактериите, причинители на акне.
Зелената светлина спомага за лимфния дренаж, за доставянето на кислород до клетките, изглажда кожата.

* Терапия с положителни и отрицателни йони.
- Действа за почистване на кожата.
- Чрез положителните натрупаните замърсявания се размекват и се позволява тяхното изчистване.
- Терапията с отрицателни йони има дълбоко подхранващо действие. Спомага се проникването и абсорбирането на ценни хранителни вещества.

* Студена терапия
- Ефикасно облекчава раздразненията след определени козметични процедури, при които кожата става по-чувствително (като пилинг или микродермобразио).
- Охлажда и затваря порите.
- Тонизира.
- Намалява дискомфорта.

* Топла терапия
- Увеличава пропускливостта на кожата и спомага абсорбиращите ѝ функции. Това позволява по-добрата инфилтрация на полезните съставки в козметичните продукти, използвани при процедурата.
- Стимулира кръвообращението.
- Терапията е подходяща преди почистване. Топлата повърхност спомага за отваряне на порите, което позволява ефикасното им почистване.

Произведено в Китай.

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър