Меню
Вашата количка

Галванична ултразвукова златна лъжичка 070G

Галванична ултразвукова златна лъжичка 070G
Галванична ултразвукова златна лъжичка 070G
128.00лв.
Без данък: 128.00лв.

Галванична ултразвукова златна лъжичка 070G

Модерен козметичен уред, ползващ иновативна технология, за да осигури ефикасна и трайна грижа за кожата. Галваничната ултразвукова златна лъжичка дава възможност за прилагане на ново поколение лифтинг с чудотворно подмладяващо действие.

Уникалното действие на уреда се дължи на съчетания ефект от галванизацията, топлинния ефект от електроимпулсната терапия и микровълновите вибрации.

Галваниката действа чрез движението на положителните и отрицателни йони в съчетание със специализирани козметични разтвори. Противоположно заредените йони се провеждат навътре в кожата и навън и по този начин увеличават пропускливостта й, позволявайки проникване в дълбоките слоеве. Благодарение на това се постига оптимално ефикасно усвояване на козметичните продукти и пълноценна абсорбация на лечебните вещества в тях.

Доставени до дермата активните съставки от разтворите, заедно с топлинната енергия, действат в различни насоки за подобряване състоянието и здравето на кожата.

- Повишава се абсорбиращите функции на клетките и подобрява тяхното хранене

- Тонизира, освежава, успокоява и изглажда кожата

- Намалява отоци и редуцира напрежението

- Действа ефикасно срещу признаците на стареене.

- Изравнява тена

- Активизира кожната тъкан

- Кожата е идеално почистена със силата на йоните

- Изглажда фините бръчки

- Стяга и повдига кожата

Етапи на терапията:

- Почистване - осъществява се чрез въвеждане на положителни йони + микровълнови вибрации

Нанесете необходимия за процедурата козметичен продукт.

Действие: микро вибрациите стимулират циркулацията на кръвта като едновременно с това ефикасно почистват порите от дълбоките замърсявания, натрупани в тях. В резултат кожата диша свободно, а нейната пропускливост се повишава с което се подобрява абсорбацията на подхранващи вещества. Времето за третиране: 5-10 минути.

- Масаж - осъществява се чрез микро ток + топлинна пенетрация + микровълнови вибрации.

Нанесете подходящия козметичен продукт за процедурата.

Действие: чрез микро вибрациите се осъществява лек и стимулиращ масаж, който в съчетание с ефекта на топлината подобрява кръвообращението и стимулира обмяната на веществата

- Подхранване - осъществява се чрез въвеждане на аниони + топлинна пенетрация

Нанесете необходимия за процедурата козметичен продукт.

Действие: движението на положителните йони спомага да се инфилтрират подхранващите и лечебни вещества, а в комбинация с това топлинният ефект стимулира кръвообращението и активира абсорбиращите функции на дермата. В резултат кожата е подхранена и хидратирана, става по-гладка и сияйна.

- Лифтинг - осъществява се чрез микро ток + микровълнови вибрации

Нанесете необходимия за процедурата козметичен продукт..

Действие: микро вибрациите имат стимулиращо действие. Активират клетките, отстраняват задържаната влага, подобряват еластичността и стягат. Изглаждат се фините бръчки, кожата е повдигната и стегната

Допълнителна информация:

- DC9V 1000 mA

- 5W

- Размер: 26 см /17 cм / 7см

- Вибрация: 5 (степени)

Произведено в Китай.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Ултразвукова златна лъжичка 070G

 

Начин на употреба

За да включите уреда натиснете бутона продължително (около 2 секунди) бутон (В). За да изключите натиснете отново бутон (В) и задръжте, докато уредът не се изключи.

За да настроите интензитета натиснете повторно бутон (В), за да влезнете в режим настройка на интензитета. С всяко натискане увеличавате интензитета, а светлинният индикатор посочва коя от петте степени на интензитет сте избрали в момента

*Избор на режим на работа – натиснете бутон MODE (G) и изберете една от четирите функции. Светлинният индикатор ще премигва, показвайки кой режим сте избрали. За да заключите избраната позиция натиснете MODE (G)  и задръжте за 2 секунди.

*Режим Почистване – натиснете бутон MODE (G)  и изберете (С) почистване. За да настроите интензитета, натиснете  бутон (В) и изберете желаната степен.

*Режим Масаж/Вибрации – натиснете бутон MODE (G)  и изберете (D) почистване. За да настроите  интензитета, натиснете повторно бутон (В) и изберете желаната степен.

*Режим Подхранване – натиснете бутон MODE (G)  и изберете (Е) почистване. За да настроите  интензитета, натиснете повторно бутон (В) и изберете желаната степен.

*Режим Лифтинг – натиснете бутон MODE (G)  и изберете (F) почистване. За да настроите интензитета, натиснете повторно бутон (В) и изберете желаната степен.

 

Четири етапа на терапията:

1.Почистване: въвеждане на положителни йони + микровълнови вибрации

Нанесете подходящия козметичен продукт за процедурата. Микро вибрациите повишават кръвообращението и в същото време порите се почистват от натрупаните замърсявания. В резултат кожата остава дишаща, а нейната пропускливост е повишена, благодарение на което абсорбацията на подхранващи вещества е много по-ефикасна Препоръчително времето за третиране: 5-10 минути. 

2.Масаж: микро ток + топлинна пенетрация + микровълнови вибрации.

Нанесете подходящия козметичен продукт за процедурата.Чрез микро вибрациите се осъществява лек и стимулиращ масаж, който в съчетание с ефекта на топлината подобрява кръвообращението и стимулира обмяната на веществата

3.Подхранване: въвеждане на аниони + топлинна пенетрация

Нанесете подходящия козметичен продукт за процедурата. С помощта на положителните йони в кожата се инфилтрират подхранващите продукти, а топлинният ефект подобрява кръвообращението и абсорбиращите функции на дермата. Кожата се хидратира, става по-гладка и сияйна.

4.Лифтинг: микро ток + микровълнови вибрации

Нанесете подходящия козметичен продукт за процедурата.

Процедурата помага за изглаждане на бръчки и повдигане на кожата. Микро вибрациите оказват стимулиращо действие и в резултат активират клетките, отстраняват задържаната влага, подобряват еластичността и стягат.

 

Важно!

*Спрете процедурата незабавно ако вие или клиентът усетите дискомфорт или не се чувствате добре.

*Йонизиращата глава е изработена от титаниева сплав и бронзово покритие. Не използвайте, ако сте чувствителни към метал. При поява на зачервяване или друг вид нежелана реакция, прекратете процедурата.

*Не използвайте при тежки кожни заболявания, бременност или сърдечни заболявания.

 

Техническа информация:

*DC9V 1000 mA

*5W

*Размер: 26 см /17 cм / 7см

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.