Меню
Вашата количка

Доставка

Извършваме доставки в цялата страна с куриерска фирма Лео Експрес!

ВАЖНО! Уважаеми клиенти, поради зачестили случаи на отказани поръчки на стойност под 10 лева, се наложи следната промяна в условията за доставка
    - Поръчки до 10 лева се изпращат само след предварително заплащане на тяхната стойност. Това става или чрез банков превод, или чрез предварителен превод чрез Еконт.
    - Поръчки над 10 лева се изпращат с куриерска  фирма Лео  Експрес.

РАЗХОДИТЕ ЗА ДОСТАВКА СЕ ПОЕМАТ ОТ ПОТРЕБИТЕЛЯ!

Цената на доставка се определя според тарифата на куриерска фирма Лео Експрес и зависи от обема и големината  на продуктите!Сумата за доставка се добавя към наложения платеж!

Цената на доставката се формира според обема и теглото на продукта.  При продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема. За пример, ако продуктът влиза в дадена тарифа по тегло, но е твърде обемист по форма, куриерът го пресмята двойно.

*Цената на доставка не зависи от посочения адрес и не се променя според това дали той е личен или офис на куриера.

*При обща поръчка на няколко продукта, не заплащате отделна доставка за всеки от тях. Цената се рекалкулира, според тарифната политика на куриера.  

Преди пратката ви да бъде изпратена, наш служител ще се свърже с вас за уточняване на цената на доставката и деня на получаване.

За град София, в улеснение на клиентите ни, предлагаме безплатен транспорт при покупка на едрогабаритни стоки. В тази графа влизат: измивни колони, стационарни козметични легла, многофункционални уреди, както и при покупка на комплекти за оборудване на фризьорски или козметичен салон. За други градове, доставката е с куриерска фирма и цената за доставката е според обема на продуктите, като ние ползваме  до 30% отстъпка, затова и ви предлагаме най-евтината доставка в цялата страна.


Срок на доставка:
    - За София пратките пристигат на следващият работен ден след изпращането.
    - Извън София пристигат за два работни дни, освен в малки населени места, където куриерите работят по график няколко дни в седмицата , обикновено през ден.

Пратки заявени до 15:00 часа се предават на куриер на същия ден.


ФИКСИРАМЕ ЦЕНИТЕ ЗА ДОСТАВКА ЗА ДА ВИ Е ПО УДОБНО:
до 2 кг  - 4.99 лв.
от 2 до 5 кг - до 6.99 лв.
от 5 до 10 кг - 6,99 - 12.99 лв.

По-големите продукти, които предлагаме се смятат по обем на пратката. 

В цената на доставка влизат и наложен платеж за сумата, както и застраховка за продукта.

Ако имате някакви въпроси свържете се с нас за да ги уточним! 

Поръчка можете да направите по телефона, по заявка от формата на сайта или по емайл.

Заплащатe при получаване на продукта на куриера, който ви доставя стоката.

Доставката е за сметка на получателя.

По силата на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя. В този случай всички разходи по транспорта и доставката на стоката както и нейното връщане са за сметка на клиента.

Моля при получаване на стоката проверявайте дали е здрава и неразопакована - в цената за доставка е включена и застраховка на поръчаната от вас стока - в случай на повреда или загуба от страна на куриерската фирма. За целта е нужно да заявите за механична повреда при транспорта при самото получаване на продукта за да не може да се оспори застраховката!


Работно време

Пон - Пет: 09:30ч. - 17:30ч.
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.