Меню
Вашата количка

Гаранция

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС!

ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ.

Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Наш основен приоритет е Вие, нашите клиенти, да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така - можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате, че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни, че ние сме на Ваша страна !

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, ето защо можем да си позволим да Ви предложим най-добрите цени. Стоките които не са собствен внос, се доставят при нас директно от официалните им представители за България. Всички продукти са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти. Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията ви.

МОЛЯ, ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА - В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА - В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА, ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

Още една важна гаранция за качеството на предлаганите от нас стоки, е че те се ползват в много фризьорски и козметични салони от професионалисти, които са доволни и са наши редовни клиенти. И не на последно място - ние ползваме стоките които продаваме дори и в НАШИТЕ САЛОНИ. Затова смеем да твърдим че всички наши клиенти са нашата най-голяма гаранция за качество! Благодарим Ви че сте наши клиенти.

С уважение Антоанета Павлова - управител на КРАСОТА И СТИЛ ООД .

При въпроси и проблеми се свържете с нас на телефон: 0888090037.

КОГАТО ВРЪЩАТЕ ГАРАНЦИОНЕН ПРОДУКТ, ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ СЕ ПОЕМАТ ОТ ВАС. ОБРАТНОТО ИЗПРАЩАНЕ НА ГАРАНЦИОННИЯ ПРОДУКТ Е ЗА НАША СМЕТКА.

Ние правим всичко възможно за да да ви предложим най-ниска цена за доставка, моля бъдете коректни и вие. Всички продукти върнати за ремонт в гаранция, следва да бъдат изпратени със същата куриерска фирма с която са получени освен при изрична договорка с нас.

Срокът за ремонт е 1 месец, но ние ще направим всичко възможно, за да ви върнем продукта  до няколко дни, за да не се налага да чакате.

При отказ от даден продукт закупен от нас и връщането му, всички разходи по доставката са за сметка на клиента.

Работно време

Пон - Пет: 09:30ч. - 17:30ч.
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.