Меню
Вашата количка

За нас

Красота и Стил е лидер в търговията с  професионално оборудване за фризьорски и козметични салони, масажни кушетки и кола маска.

Предлагаме най-добрите цени на пазара и огромно разнообразие, като всички продукти се внасят директно от заводите производители и разполагаме с постоянни наличности.

Работим с клиенти на дребно и едро. Предлагаме гъвкави търговски отстъпки за всички наши клиенти.

Посетете ни на място и разгледайте всички продукти.

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ.

Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел Вие нашите клиенти да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така - можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни че ние сме на Ваша страна !

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и Ви предлагаме най-ниски цени на пазара, стоките които не са наш внос са ни доставени директно от официалните им представители за България.

* Козметично оборудване - Уреди за козметичен салон, козметични легла, козметични комбайни и еднократни материали и консумативи
* Фризьорско оборудане - Измивни колони, фризьорски колички, столове за подстригване, сешоари и машинки, консумативи и аксесоари
* Масажни кушетки - Преносими масажни кушетки, масажни легла, масажни столове, масажна козметика
* Кола маска - Нагреватели за кола маска, ролони, пълнители и ленти за епилация, козметика за епилация

Наша мисия е да осигурим достъпно разнообразие от професионално оборудване за българския пазар. В следване на този стремеж, ние непрестанно се развиваме и търсим нови възможности.

Всички продукти, които прдлагаме са специално селектирани да отговарят на вашите изисквания и критерии.

Нашите клиенти са основен приоритет при всяко наше начинание - ето защо, можете да бъдете сигурни, че сме на ваша страна!

Работно време

Пон - Пет: 09:30ч. - 17:30ч.
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.