Доставка

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА 

 

ВАЖНО! Уважаеми клиенти, поради зачестили случаи на отказани поръчки на стойност под 10 лева, се наложи следната промяна в условията за доставка - Поръчки до 10 лева се изпращат само след предварително заплащане на тяхната стойност.

 

Поръчки над 10 лева се изпращат с куриерска  фирма Лео  Експрес.

*Цената на доставка се определя според тарифата на куриерска фирма Лео  Експрес и зависи от обема и големината  на продуктите*

 

РАЗХОДИТЕ ЗА ДОСТАВКА СЕ ПОЕМАТ ОТ ПОТРЕБИТЕЛЯ!

Цената на доставката се формира според обема и теглото на продукта.  При продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема. За пример, ако продуктът влиза в дадена тарифа по тегло, но е твърде обемист по форма, куриерът го пресмята двойно. 
*Цената на доставка не зависи от посочения адрес и не се променя според това дали той е личен или офис на куриера. 
*При обща поръчка на няколко продукта, не заплащате отделна доставка за всеки от тях. Цената се рекалкулира, според тарифната политика на куриера.   

Примерни цени:
За пакет с кола маска 5 – 8 лева
За единичен козметичен уред - 10-15 лева
За сгъваема масажна кушетка 15- 20 лева
За фризьорски стол 25- 35 лева
За измивна колона 75-90 лева

Преди пратката ви да бъде изпратена, наш служител  ще се свърже с вас за уточняване на цената на доставката и деня на получаване. За град София, в улеснение на клиентите ни, предлагаме безплатен транспорт при покупка на едрогабаритни стоки. В тази графа влизат: измивни колони, стационарни козметични легла, многофункционални уреди, както и при покупка на комплекти за оборудване на фризьорски или козметичен салон. За други градове, доставката е с куриерска фирма и цената за доставката е според обема на продуктите, като ние ползваме  до 30% отстъпка, затова и ви предлагаме най-евтината доставка в цялата страна. 
 


Срок на доставка:
За София Пратките пристигат на следващият работен ден след изпращането. 
Извън София пристигат за два работни дни, освен в малки населени места където куриерите работят по график няколко дни в седмицата , обикновенно през ден.
Пратки заявени до 16:00 часа се предават на куриер на същия ден. 

ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е СПОРЕД ТАРИФАТА 
НА ФИРМА "ЛЕО ЕКСПРЕС" КОЯТО ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА ЦЕЛТА
СУМАТА ЗА ДОСТАВКА СЛЕДВА ДА СЕ ДОБАВИ КЪМ НАЛОЖЕНИЯ ПЛАТЕЖ
За пример ако сте поръчали продукти на стойност 50 лева, добавяте към тях и 5,99 лева за доставка и се получава сумата която трябва да заплатите на куриера когато ви донесе пратката 55,99 лева. 

ФИКСИРАМЕ ЦЕНИТЕ ЗА ДОСТАВКА ЗА ДА ВИ Е ПО УДОБНО: 

до 2 кг  - 4.99 лв
до 5 кг - 6.99 лв
до 10 кг 9.99 - 12.99 лв
По-големите продукти които предлагаме се смятат по обем на пратката. 
В цената на доставка влизат и наложен платеж за сумата, както и застраховка за продукта.

 
ЗА ПРИМЕР НЯКОЛКО КОЛА МАСКИ С ЛЕНТА И НАГРЕВАТЕЛ ВЛИЗАТ В ГРАФА МАЛКИ 
ДОСТАВКАТА ЗА ПРЕНОСИМА МАСАЖНА КУШЕТКА ИЗЛИЗА ОКОЛО 15-20 ЛЕВА
ДОСТАВКА ЗА ИЗМИВНА КОЛОНА ОКОЛО 75-90 ЛЕВА

АКО ИМАТЕ НЯКАКВИ ВЪПРОСИ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ДА ГИ УТОЧНИМ 
ПОРЪЧКА МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПО ТЕЛЕФОНА 
ПО ЗАЯВКА ОТ ФОРМАТА НА САЙТА ИЛИ ПО ЕМАЙЛ
ЗАПЛАЩАTE ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА - НА КУРИЕРА КОЙТО ВИ ДОСТАВЯ СТОКАТА
ДОСТАВКАТА Е ЗА СМЕТКА НА ПОЛУЧАТЕЛЯ.
 
 
По силата на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя. В ТОЗИ СЛУЧАЙ ВСИЧКИ РАЗХОДИ ПО ТРНСПОРТА И ДОСТАВКАТА НА СТОКАТА КАКТО И НЕЙНОТО ВРЪЩАНЕ СА ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА.

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА - В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА - В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА!