Комбиниран козметичен уред 2в1- Йонофореза и Дарсонвал B-671

Комбиниран козметичен уред 2в1- Йонофореза и Дарсонвал B-671

Код на продукта :B-671
Наличност :Изчерпано количество
Цена : ИЗЧЕРПАНО!
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

Комбиниран козметичен уред 2в1- Йонофореза и Дарсонвал B-671

Професионален козметичен уред, който съчетава 2 високоефективни функции – йонофереза и дарсонвал, модел B-671.

С този уред спестявате пари и място.

Йоноферезата и дарсонвалът са 2 от най-често използваните уреди в съвременната козметика. Тяхната популярност се дължи на сигурните резултати от процедурите. Манипулациите са неинвазивни и безболезнени.

 

Дарсонвал:

Този уред има 3 накрайника за дарсонвал. Чрез тях се генерира променлив импулсен ток  висока честота (500 кХц), високо напрежение (25 кВ) и ниска мощност (0.02 УО). Дарсонвализацията е сред най-често прилаганите процедури в козметичните салони. Тя има няколко основни действия:

-         Спомага лечението на акне и пъпки.

-         Използва се при лечение на целулит и разширени вени.

-         Стимулира кръвообращението.

-         Ускорява метаболизма.

-         Подобрява инфилтрацията на кожата.

-         Има антибактериално действие.

-         Активира тъканта.

-         Повишава еластичността на кожата.

-         Помага при борбата с плешивостта, като стимулира дейността на зародишните клетки в космените фоликули.

Дарсонвализацията се използва често при акне, плешивост, розацея, мазна себорея и пустулозни процеси на кожата, бори се с признаците на застаряване.

 

 

 

Йонофереза:

Йонофеерзата действа чрез постоянен електрически ток на ниска мощност (50 MA), ниско напрежение (30-80V). По време на процедурата в кожата се въвеждат специални разтвори, наситени с йони. Хранителните и лечебни вещества проникват в кожата в дълбочина и така се засилва ефектът им.

В зависимост от нуждите на кожата в нея се въвеждат различни видове разтвори, с различно действие.

В основата на йоноферезата е използването на прав галваничен ток. Под въздействието на този ток определени вещества, като колаген, еластин, витамини от В комплекс или С се разграждат, като техните йони достигат до дълбоките слоеве от епидермиса. Процедурата стимулира нервните окончания, комбинирайки инфилтриране на лечебни и хранителни разтвори. Основното предимство на манипулацията е, че е безвредна за кожата, разтворите се въвеждат в дълбочина, без да се използват инжекции.

Разтворите трябва да са внимателно съобразени с индивидуалното състояние и нужди на всеки клиент. За белези и келоиди се използва калиев йодид, за младежки пъпки – цинков сулфат, за дълбоко възпалени младежки пъпки – ихтиол и др. За избистряне на тена и тонизиране на кожата се използват витамини и минерали.

Основни проблеми, при които се провежда процедура с йонофереза:

-         Младежки пъпки.

-         Дълбоко възпалени младежки пъпки.

-         Белези и келоиди.

-         За избистряне на тена, тонизиране и освежаване.

 

Йоноферезата работи с два полюса – положителен и отрицателен. Положителният затваря порите и предотвратява възпаление на кожата след процедурата. Спомага за намаляване на зачервяванията и стягането на кожата. Отрицателният полюс действа благоприятно върху циркулацията на кръвта, ускорява я и така спомага за снабдяването на кожата с кислород и хранителни вещества.

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/.

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър