Меню
Вашата количка

Козметичен уред Дарсонвал - Модел RU-1203

Козметичен уред Дарсонвал - Модел RU-1203
Козметичен уред Дарсонвал - Модел RU-1203
Козметичен уред Дарсонвал - Модел RU-1203
Козметичен уред Дарсонвал - Модел RU-1203
Козметичен уред Дарсонвал - Модел RU-1203
Изчерпан
Козметичен уред Дарсонвал - Модел RU-1203
Козметичен уред Дарсонвал - Модел RU-1203
Козметичен уред Дарсонвал - Модел RU-1203
Козметичен уред Дарсонвал - Модел RU-1203
Козметичен уред Дарсонвал - Модел RU-1203
Козметичен уред Дарсонвал - Модел RU-1203
185.00лв.
Без данък: 185.00лв.

Дарсонвалът е един от основните и най-употребявани козметични уреди. Процедурите с него са изключително ефикасни при лечение на редица кожни заболявания. Те подобряват вида на кожата и осигуряват дълбоко почистване.

Дарсонвал RU-1203 е практичен козметичен уред, който се отличава с компактен и удобен за работа дизайн. Уредът е оборудва с накрайник и три стъклени проводника за процедура. Настройките за работа се задават чрез вградения работен панел. Моделът е оборудван с дисплей за време, светлинен индикатор за интензитет и бутони за регулиране на времето и интензитета. В предната част на RU-1203 е разположен входа за накрайника.

Дарсонвализацията представлява третиране на кожата с променлив, импулсен и високочестотен ток. Роля на проводник при процедурата играят стъклените накрайници. Те генерират електрически импулс, който прониква до базалния слой на кожата, където оказва активизиращо и стимулиращо действие, подсилва тъканта и клетъчната мембрана, стимулира микроциркулацията на кръвта, ускорява обмяната на веществата и засилва естествените защитни и регенеративни функции на кожата. При процедурата се генерира озон, който оказва силно антибактериално действие.

Произход: Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.


Козметичен уред - Дарсонвал RU-1203
Действие:

Процедурите с Дарсонвал са ефикасни при лечение на различни кожни заболявания и най-вече акне. В основата на този тип терапия стои действието на високочестотният електрически импулс. При контакт с кожата, той прониква в дълбоките й слоеве и геренерира топлинна енергия, която оказва редица благоприятния въздействия. Ускорява кръвообращението, успокоява нервните окончания, стимулира обмяната на веществата, спомага за освобождаването от токсините и замърсяванията. Освен всичко това, под влиянието на електрическият импулс и генерираната от него топлина, пропускливостта на кожата се увеличава, с което значително се повишава степентта на усвояемост на активните съставки в козметичните разтвори, използвани при процедура. Процедурата спомага да се редуцира излишния себум, оказва антибактериално действие и спомага за възстановяването на кожата.
Употреба:

1. Почистете кожата. Изберете накрайник, според зоната, която ще обработвате. Накрайник „гъба“ се използва за по-големи зони като чело, шия и тн.; накрайник „лъжичка“ е подходящ за средно големи зони; накрайник „сферичка“ се употребява за малки зони. Монтирайте стъкления проводник към накрайника.

2. Свържете към захранването. Свържете накрайника към уреда.

3. Настройте време за процедурата, посредством бутона  , намиращ се под дисплея за отчитане на времето. Настройте и интензитета, чрез бутон  , намиращ се отново под съответния дисплей, показващ интензитета.

4. Натиснете бутон „S/P“ , за да стартирате работа. Светлинният индикатор към дисплея за време ще покаже, че уреда работи. Преди да започнете манипулацията, проверете интензитета, като докоснете кожата със стъкления проводник. Ако интензитета е прекалено висок или нисък, настройте до необходимата степен. Винаги започвайте настройката на интензитета от ниско към високо, като увеличавате постепенно в съотвествие с поносимостта на кожата.

5. Започнете манипулацията от челото, третирайте с кръгообразни движения и бавно преминавайте към останалата част на лицето. Средното времетраене на процедура трябва да е около 5 минути. Ако кожата е прекалено суха или чувствителна, редуцирайте интензитета и  времето за процедура. При мазна кожа се прилага по-висок интензитет, както и по-дълго време за процедура.

6. След приключване на работа, изключете уреда, след което изключете от захранването.

Методи на работа:

*Директно третиране
Директен масаж на кожата посредством стъкления електод. Съобразете интензитета с типа кожа. Третирайте с кръгообразни движения за около 5 минути (съобразете времето с типа кожа). Стъкленият електрод свети в синьо-лилаво, генерирайки електрически импулс и вибрация. Освободения при процеса озон унищожава бактериите, а топлинна енергия ускорява циркулацията на кръвта, активира клетките и тъканта, засилва обмяната на веществата и спомага за по-сктивния синтез на колаген.

*Точково третиране
Осъществява се с еднократни допирания на електрода до кожата.При този метод стъкленият електрод присветва при допир с кожата. Работи се за унищожаване на бактериите, успокояване на възпаления и лечение на акне. Средно времетраене на процедурата: около 30 мин (съобразете с типа на кожата и поносимостта й към импулса).
ВАЖНО!

*При работа по първия метод е важно кожата да бъде идеално почистена преди процедура, за да може електродът да се плъзга гладко и безпрепятствено.

*Присветването на електрода при точково допиране може да стресне клиента, което да доведе до резки и неочаквани движения от негова страна. За да избегнете това е препоръчително да  го осведомите предварително как протича процедурата и как работи електрода.

*Винаги настройвайте времето и интензитета при процедура съобразно поносимостта на клиента и типа/чувствителността на кожата му. При суха или чувствителна кожа, редуцирайте интензитета и  времето за процедура. При мазна кожа се прилага по-висок интензитет, както и по-дълго време за процедура.

*Преди процедура всички бижута и аксесоари трябва да бъдат премахнати, особено ако са метални.

*Подържайте накрайника и електродите чисти и дезинфетирани. Почиствайте и стерилизирайте електродите след всяка употреба.

*Не докосвайте частта, където електрода е свързан с накрайника, когато уредът работи.

*При третиране, избягвайте прекалена близост до окото.

ДА НЕ СЕ ПРИЛАГА ПРИ ПРЕКАЛЕНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ НА КОЖАТА; ПРИ НАЛИЧИЕ НА ЗАБОЛЯВАНЕ НА КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ; ПРИ НАЛИЧИЕ НА КОЖНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ!
Уредът е с 1 година гаранция. Тя НЕ важи за аксесоарите и накрайниците.

Гаранцията не важи в следните случаи:

*Ако уредът е бил разглабян и/или поправян, променян, модифициран и тн.

*Ато повредата е вследствие на неправилна подръжка

*Ако повредата е вследствие на удар или изпускане.

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.