Меню
Вашата количка

Козметичен уред за лице и тяло - Топъл-студен чук 018

Козметичен уред за лице и тяло - Топъл-студен чук 018
Козметичен уред за лице и тяло - Топъл-студен чук 018
Козметичен уред за лице и тяло - Топъл-студен чук 018
Ново
Козметичен уред за лице и тяло - Топъл-студен чук 018
Козметичен уред за лице и тяло - Топъл-студен чук 018
Козметичен уред за лице и тяло - Топъл-студен чук 018
Козметичен уред за лице и тяло - Топъл-студен чук 018
175.00лв.
Без данък: 175.00лв.

Козметичният уред топъл-студен чук се използва предимно за терапия на лицето, но може да се прилага и за тяло. Едната страна на чука има затоплящо действие ( 30°, 35”, 40°, 45°, 50°, 55°), а другата охлаждащо ( -5°, -15°, -20°, -25°), като и двете могат да работят едновременно. Топлата страна действа отпускащо и релаксиращо, отваря порите и стимулира кръвообращението. Студената страна на чука успокоянва зачервената и раздрезнена след процедури кожа, свива порите и спомага за усвояването на нанесени козметични субстанции в дълбочина.

Предимства на манипулацията с топъл и студен чук:


  • Предоставя релаксация

Прилагайки топлата страна на чука върху кожата, мускулите се отпускат и се намалява стресът. Кръвообращението е подобрено.

  • Свива порите

Инфектираните или запушени пори могат да изглеждат по-забележими. Горещият чук отваря порите на лицето, за да може да бъде почистено от мъртви клетки, вредни токсини, излишен себум и бактерии.

  • Увеличава абсорбцията

Чрез отваряне на порите, горещият чук подпомага усвояването на полезни вещества, които могат да се вкарат например чрез нанасяне на билкова маска върху кожата.

  • Изглажда бръчките

Студеният чук помага за стягане на кожата, което подобрява нейната еластичност, като същевременно изглажда бръчките и фините линии.

  • Стяга порите

Студеният чук помага за свиване на капилярните кръвоносни съдове по лицето, което може да се дължи на генетиката, стареенето или прекомерното излагане на слънце. Той също така помага за стесняване на порите и запечатване на нанесените козметични продукти. Хидратира кожата в дълбочина.

  • Успокоява кожата

Студеният чук помага за успокояване на възпалена, сърбяща и чувствителна кожа, като свива тъканта и намалява притока на кръв към зоната.


Комплектът включва:

Козметичен уред топъл-студен чук – 1 бр.

Захранващ кабел – 1 бр.

Адаптор – 1 бр.

Техническо ръководство – 1 бр.


Технически характеристики:

Входящо напрежение: AC 90-240V~50-60 Hz

Изходящо напрежение: DC 5V/2.5A

Материал корпус: ABS удароустойчива пластмаса

Тегло: 1.2 кг.


Включена Гаранция от 12 месеца.

Произход - Китай.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Козметичен уред – топъл и студен чук 018


1. Елементи:Параметри на продукта:

Входящо напрежение: AC 90-240V~50-60 Hz 

Изходящо напрежение: DC 5V/2.5A

Степени на охлаждане: 5°, 15°, 20°, 25°

Степени на загряване: 30°, 35”, 40°, 45°, 50°, 55°

Материал на корпуса: ABS (удароустойчива пластмаса)


2. Метод на работа:

1. Включете захранващия кабел в контакта

2. Натиснете и задръжте за 1 секунда "POWER" бутона, за да включите или изключите уреда

3. Натиснете бутона “SET ” от страната на COOL, за да настроите желаната температура на охлаждане, след което натиснете бутона “START/ST0P ” и иконката “COOL” ще се появи на дисплея, за да покаже, че програмата за охлаждане е започнала. Натиснете отново“START/ST0P ”, ако искате да спрете охлаждането.

4. Натиснете бутона “SET ” от страната на WARM, за да настроите желаната температура на загряване, след което натиснете бутона “START/ST0P ” и иконката “ Co1d and Hot Hammer” ще се появи на дисплея, за да покаже, че програмата за затопляне е започнала. Натиснете отново“START/ST0P ”, за да спрете загряването.

5. Уредът ще се изключи автоматично след 15 минути работа.

6. След като уредът се е изключил автоматично, е препоръчително да го оставите поне за 2-3 минути, преди да го включвате отново. 


3. Предупреждения:
1. Почистете хубаво кожата преди да използвате уреда, след което нанесете подходящ подхранващ крем или лосион, за да постигнете по-добри резултати.
2. Забранено е честото превключване на различна програма на уреда, за да се избегне повреда, причинена от неправилна експлоатация.
3. След като сте приключили с ползването, изключете уреда от бутона “START/ST0P ”, както и от контакта, за да предотвратите твърде продължителното му излагане на непрекъснатия енергиен поток. 
4. Дръжте уреда далеч от деца.
5. Моля, прочетете инструкциите преди употреба.
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.