4в1 козметичен уред CS-668 – Фотон, Ултразвук, Вибромасаж, Йони

4в1 козметичен уред CS-668 – Фотон, Ултразвук, Вибромасаж, Йони

Код на продукта :CS-668
Наличност :В наличност
Цена : 212,00лв.
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

4в1 козметичен уред CS-668 – Фотон, Ултразвук, Вибромасаж, Йони

Практичен и много функционален козметичен уред, който съчетава 4 отделни функции. Моделът е портативен.
Включва следните функции:

1 Ултразвук: Терапиите с ултразвук са сред най-популярните методи за цялостно подобряване състоянието на кожата. В основата на процедурата са високочестотните вибрации. Те проникват в кожата в дълбочина и имат редица полезни ефекти. 
Пропускливостта на кожата се повишава и ценните съставки от използваните лечебни и хранителни разтвори достигат в дълбочина. Стимулира се производството на колаген и регенерацията на клетките. Отделяната при процедурата топлина ускорява кръвообращението и тонизира клетките. 
Ултразвукът има ефект в борбата с признаците на застаряване, като се изглаждат фините бръчки, кожата се стяга и се възвръща младежкият ѝ вид.

2 Фотон терапия: модерна процедура за тонизиране и подмладяване на кожата. Действието ѝ се основава на Интензивна Пулсова Светлина (IPL). Генерираните високоинтензивни честоти от видимия спектър на светлината се трансформират в топлина, която се абсорбира от клетките, съдържащи пигмент (хроматофорите). Различните светлини действат върху отделни аспекти.
Синята светлина регулира омазняването, отстранява бактериите, които причиняват акне и стимулира естественото производство на колаген.
Червената светлина е с най-голяма топлинна енергия. Тя действа за подобряване на кръвообращението, регенерацията на клетките, намаляване на фините бръчки и стягане на кожата.
Зелената светлина увеличава притока на кислород към клетките, изглажда кожата и стимулира лимфния дренаж.

3 Процедура с йони. Тази терапия има силен ефект за почистване на кожата, позволявайки да се отстранят дори и наслоените замърсявания. Положителните йони размекват наслоената мръсотия дълбоко в порите, чрез което тя може ефикасно и бързо да се премахне.Чрез отрицателните йони се подобрява инфилтрацията на козметични разтвори в кожата и тяхната абсорбация.

4 Вибромасаж: прилага се за тонизиране и стягане на кожата.

 

-8W
-AC100-240V
-честота: 3MHz+-10%

Произведено в Китай.

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър