Диамантено микродермабразио

Диамантено микродермабразио

Код на продукта :Диамантено микродермабразио
Наличност :Изчерпано количество
Цена : ИЗЧЕРПАНО!
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

 

Диамантено микродермабразио

Диамантеното микродермабразио предлага ефикасно действие при почистване на кожата. Диамантеният връх на накрайника премхва повърностния слой мъртви клетки и замърсявания, оставяйки кожата чиста и дишаща.

Процедурите с уреда спомага за забавяне признаците на стареене, подобрява се повърхността на кожата, изглаждат се фините бръчки, изравнява се тена, премахват се несъвършенствата по кожата(белези, разширени пори и други), стимулира се циркулацията .

Употреба:

*Изберете подходящия диамантен връх за процедурата и го монтирайте на накрайника. Свържете накрайника към уреда (входа за накрайника е на гърба на уреда)

*Свържете в захранването. Натиснете бутон 1 (POWER). Светлинният индикатор ще светне в зелено, а таймерът ще покаже 30 мин. При това положение, светлинният индикатор на бутон 2 (ON/OFF, свети в червено, показвайки че уреда е в режим на готовност.

*Натиснете бутон 2 (ON/OFF), светлинният индикатор преминава в зелено, а таймерът започва да премигва, което показва че уреда е започнал работа.

*Изберете подходящ интензитет на работа, като започнете от ниска към висока степен, настройвайки регулатора по посока на часовниковата стрелка

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър