Комбиниран козметичен уред 2в1 – Пароозонатор и Лампа Лупа F-900E

Комбиниран козметичен уред 2в1 – Пароозонатор и Лампа Лупа F-900E

Код на продукта :F-900E
Наличност :Изчерпано количество
Цена : ИЗЧЕРПАНО!
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

 

Комбиниран козметичен уред 2в1 – Пароозонатор и Лампа Лупа F-900E

 

Практичен апарат, който съчетава два от най-често използваните уреди в козметичните салони – пароозонатор и лампа лупа. Тази функционалност Ви позволява да спестите време и място.

Пароозонатор:

Най-популярното средство при почистване на кожата. Уредът произвежда пара, която отваря порите и омекотява кожата. Така можете лесно да отстраните мъртвите клетки, черните точки и излишния себум. Без усилия се отстраняват още наслоената мръсотия и остатъците от грим. Освен на повърхността, парата има влияние и в дълбочина. Благодарение на нейната топлина се оказва положително влияние върху циркулацията на кръвта и работата на метаболизма.

Пароозонаторът в комбинирания уред, който Ви предлагаме разполага и с функция за озон, която се стартира с отделен бутон. Озонът е известен със своето детоксикиращо, успокояващо и антибактериално действие.

Уредът е оборудван с удобен въртящ се накрайник.

 

Лампа лупа:

Лампа лупата е един от задължителните атрибути за всеки козметик. Тази, която Ви предлагаме разполага с 5 x увеличение. Позволява да направите прецизна инспекция на кожата. Така ще можете да се запознаете подробно със състоянието на епидермиса и да изберете най-подходящите козметични продукти и последващи терапии. Лампа лупата се използва още при оформяне на вежди и третиране на малки участъци от кожата с нужда от детайлна работа.

 

Характеристики на уреда:

·        Пароозонатор: отделни функции за пара и за озон.

·        Лампа лупа: 5 x увеличение.

·        Практична свръзка, с която лесно можете да настроите позицията.

·        Характеристики на уред F-900E.

·        Метален корпус.

·        Стойка с колелца за лесно преместване.

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/.

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър