Козметичен уред за Електромасаж и LED ултразвук – модел EMS - MX-N12

Козметичен уред за Електромасаж и LED ултразвук – модел EMS - MX-N12

Код на продукта :MX-N12
Наличност :Изчерпано количество
Цена : ИЗЧЕРПАНО!
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

 

 

Козметичен уред за Електромасаж и LED ултразвук – модел EMS - MX-N12
Портативен уред, който съчетава различни функции за подобряване вида и здравето на кожата. Моделът комбинира ултразвук, електромасаж и инфраред.

* Електромасаж
Уредът генерира нискочестотни вибрации, които осигуряват стимулиращ микромасаж на мускулите. Произведените електрически импулси предизвикват мускулни съкращения, симулирайки физически упражнения. В следствие от масажа се засилват регенеративните функции на мускулните тъкани, подобрява се кръвообращението. Процедурата действа и за стимулиране на нервните влакна и обмяната на веществата. Тонизира.

*Ултразвук
В основата на процедурите са високочестотните вибрации, които произвежда уредът. Те достигат до дълбоките кожни слоеве, осигурявайки микромасаж, който в комбинация с топлинния ефект оказва редица полезни действия за по-доброто здраве и вида на кожата:
- Подобряване на кръвообращението и лимфната циркулация. 
- Действа за подобряване обмяната на веществата.
- Спомага за регенерацията на клетките.
- Увеличава пропускливостта на кожата, с което ефикасно се инфилтрират ценните съставки от използваните при процедурата козметични и лечебни разтвори. В следствие кожата се подхранва в дълбочина.

* Инфраред
При процедурата генерираните от уреда инфрачервени лъчи проникват в кожата в дълбочина, като се произвежда топлина. Този процес има няколко основни ефекта:
- Ускорява се циркулацията на кръвта.
- Намалява се съпротивлението на периферните кръвоносни съдове и се стимулира правилното кръвоснабдяване.
- Положителен ефект върху обмяната на веществата.
- Спомага за изчистване от токсините.

Произведено в Китай

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър