Козметичен апарат Ултразвук и Фотон терапия  013

Козметичен апарат Ултразвук и Фотон терапия 013

Код на продукта :013
Наличност :Изчерпано количество
Цена : ИЗЧЕРПАНО!
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

Този иновативен инструмент комбинира ефекта от ултразвукова и фотон терапия. Това съчетание осигурява интензивна, подмладяваща и подобряваща здравето на кожата грижа. Ултразвукът работи за повишаване пропускливостта на кожната повърхност, благодарение на което светлинните вълни достигат дълбоките слоеве на епидермиса.

Ултразвук - уредът произвежда високочестотни ултразвукови вибрации (трептения над милион пъти в секунда). Генерираните ултразвукови вълни проникнат в кожата и активират нейната тъкан; стимулират изграждането на колаген, подобрявайки еластичността и жизнеността на епидермиса. Освен това, ултразвуковата енергия има загряващ ефект, благодарение на който се ускорява циркулацията на кръвта, стимулира се метаболизмът, мускулите се отпускат и освобождават от напрежението. Нежният масаж активира клетките, подобрява обмяната на веществата и се бори срещу мастните натрупвания и целулит.

Интензивна Пулсова Светлина (IPL) – въздейства чрез интензивни пулсови честоти от видимия спектър на светлината. Те се се предават на кожата чрез светодиоди (LED), прониквайки в нея като фотони (енергия). Абсорбираната светлинна енергия действа в различни аспекти, според дължината на светлинната вълна. В общ план се подобряват редица компоненти от здравето на кожата; стимулира се производството на колагенови влакна, повишават се естествените защитни и оздравителни функции на кожата; стимулират се био-химичните процеси в клетката; благоприятства се лечението на акне и други кожни заболявания; помага за премахване на повърхностни наранявания, малки белези и фини бръчки. В резултат кожата се регенерира, подмладява и обновява, тенът се регулира и изравнява – тя възвръща ослепителният си вид и блясък на младостта.

 

Действие на светлинните вълни:

Червена – тя има най-голям спектър и интензивно действие; работи за активизиране на клетките и стимулиране на естествената им енергия; спомага за ускоряване на кръвообращението.

Зелена – работи в няколко аспекта: за подобряване и изравняване тена на кожата и изобщо нейната повърхност; за заличаване на пигментните петна; за свиване на порите и подобряване на хидратацията; за изглаждане на фините бръчки

Синя – с ниска интензивност; има антибактериално и успокояващо действие; помага при възпаления, акне, обриви; помага за регулиране на мастната секреция; стяга кожата.

 

Био Вълни – био импулсите стимулират работата на клетките, активират ги и подобряват защитните им функции. Ускоряват обмяната на веществата/

 

Характеристики на уреда:

-Удобен и лесен за употреба. Преносим.

-Приложение: лице; тяло

Функция Ултразвук (SONIC) (Био Вълни) с опция за избор режима на работа: Непрекъсната вълна или пулсираща вълна

-Избор на интензитет на работа

-Функция Светлинна терапия (LIGHT) с опция за настройка режима на работа

-Избор на цвета на светлинната вълна

-Светлинен индикатор за всяка функция

–Бутон за включване, изключване ( със светлинен индикатор)

 

Параметри:

* 110V/220V * 50-60HZ * 10W

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър