Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия - преносим модел 001

Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия - преносим модел 001

Код на продукта :001
Наличност :Изчерпано количество
Цена : ИЗЧЕРПАНО!
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия - преносим модел 001

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

 

Мезотерапията е ефективен метод за инфилтриране на ценни, полезни вещества в кожата и доставянето им до определени зони (където са най-необходими).

Повечето разкрасителни процедури действат повърхностно и не винаги имат концентрирано действие. Мезотерапията от друга страна, предлага решение именно в тези насоки. Тя позволява проникване в базалните слоеве на кожата, повишавайки нейната пропускливост и абсорбиращи функции, в резултат на което тя може да бъде подхранена в дълбочина.

Традиционната Мезотерапия обикновено се извършва, чрез игли, което прави процедурата не подходяща за прекалено чувствителна кожа. Също така изисква време за възстановяване и причинява дискомфорт по време на манипулация.

За да си спестите всичко това, изберете модерната, безопасна и безболезнена алтернатива – Неинвазивната (безиглена) Мезотерапия. Тя ще ви спести неприятното усещане от убожданията с игли; ще ви осигури много по-голяма ефективност и перфектни резултати.

 

Безиглената Мезотерапията се осъществява на два етапа.

Единият е свързан с преодоляване на епидермалната бариера и роговият слой, които имат задача да спрат проникването чрез кожата на чужди вещества в организма. Това се постига чрез Електропорация. Тя има директно действие върху кожата. Посредством електрическа вибрация се образуват малки каналчета в структурата на клетъчната мембрана. Благодарение на тях в клетката имат възможността да проникнат и да се абсорбират вода, неусвоени хидрофилни молекули, различни активни вещества и полезни елементи.

Другият етап се състои в концентриране и съпровождане на активната субстанция (дестилат, разтвор) до таргет зоната. За тази цел действа електроосмозата – концентрирано придвижване през клетъчната мембрана на поляризирана течност до определени зони /клетъчни структури/. Основен стимулатор на този процес е електрически заряд, който действа върху молекулите на активното вещество и ги превежда през клетъчната мембрана

 

Действие и резултати

*Подмладяващ ефект

-изглажда фините бръчки

-тонизира и стяга кожата, подобрява нейната еластичност

-лифтинг ефект

-стимулира производството на колаген

-грижи се за правилната хидратация на кожата като повишава абсорбиращите функции на клетките

*Лечение на целулит – чрез процедурата, в кожата се инфилтрират антицелулитни разтвори които достигат проблемните зони в дълбочина. Въвеждането на определени активни субстанции стимулира кръвообращението и ускорява обмяната на веществата – това допълнително подпомага балансиране количеството мастни натрупвания

*Регулация на пигментация

  • премахване на лунички и старчески перна; изравняване на тена

 

Параметри:

*100-240V,50/60HZ

*12V,1000mA

Уредът работи със захранващ кабел!

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/
 

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър