Лампа с Инфрачервена Светлина 663

Лампа с Инфрачервена Светлина 663

Код на продукта :663
Наличност :Изчерпано количество
Цена : ИЗЧЕРПАНО!
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

 

Лампа с Инфрачервена Светлина 663


Модел 663 има гъвкав и практичен дизайн, който позволява удобна настройка на позицията при работа. Оборудван е с въртяща се глава за по-голям диапазон на осветяване.

Лампата генерира инфрачервена светлина, която представлява електромагнитно излъчване,  генерирано чрез отделянето на фотони от йоните или атомите при промяна на енергитичните им нива (от по-високи към по-ниски)

Инфрачервените лъчи имат различни приложения, едно от които е в козметиката. Една от причините да се радват на популярност в тази сфера е способността им за дълбоко проникване в подкожните слоеве, където работят в различни посоки. Благоприятстват за стимулиране  циркулацията на кръвта; активират клетките; редуцират напрежението в нервите и мускулите; подобряват имунната система; облекчават болката; засилват метаболизма; подобряват абсорбиращите функции на клетките; помагат за детоксикацията на организма.

 

Техническа информация:

Напрежение: 110V / 220V

Честота: 50 ~ 60Hz

Тегло: 7 кг 

Мощност: 275 W


Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър