Професионален козметичен уред RF + ултразвукова кавитация  48

Професионален козметичен уред RF + ултразвукова кавитация 48

Код на продукта :48
Наличност :Изчерпано количество
Цена : ИЗЧЕРПАНО!
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

 

 

Професионален козметичен уред RF + ултразвукова кавитация  48

Професионален козметичен уред за прилагане на една от най-модерните процедури за борба с целулита. Апаратът използва иновативна технология, чрез която лесно и ефикасно се достига до проблемните зони.

Уредът генерира ултразвукови вълни, които преминават през кожата, за да въздействат директно върху мастните натрупвания. Те стават по-меки, отделят се от другите тъкани и се изхвърлят от организма, като се преобразуват в течност.

 

Премахване на целулит:

За да третирате целулитните образувания, свържете ултразвуковия накрайник към вход CRACK. Уредът ще започне да генерира 40,000Hz ултразвукови вълни. Те достигат директно до целулитните тъкани. Вълните спомагат за освобождаването на излишната течност от мастните клетки. Те се смаляват и разграждат.

 

Намаляване на мастните натрупвания:

Третирането с RF има ефект директно в мастните натрупвания. Процедурата предизвиква активно движение на мастните клетки, така се отделя топлина. Това действие води до разграждане на мастните образувания, като се отделят от организма с лимфната и отделителна система.

Манипулацията помага за стягане на кожата и подобряване на еластичността й.

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/.

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър