Спа Комплект За Терапия - Инфрачервено Одеяло с Термо Ефект 7004

Спа Комплект За Терапия - Инфрачервено Одеяло с Термо Ефект 7004

Код на продукта :7004
Наличност :Изчерпано количество
Цена : ИЗЧЕРПАНО!
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

Спа Комплект За Терапия - Инфрачервено Одеяло с Термо Ефект 7004

Комплект термо одеяло и апарат за настройка на температурата.

Терапията с инфрачервена топлинна енергия е ефикасен метод за подобряване здравето на организма и постигане на балансирана, хармонично оформена фигура.

При топлинната терапия, от спектъра на инфрачервената светлина, най-често се използват дългите инфрачервени лъчи, познати със своето лечебно действие. Прониквайки в организма, те се трансформират в топлинна енергия. Тя работи за подобряване функционирането на системите и органите в тялото; ускорява кръвообращението, стимулира метаболизма и повишава тонуса.

Терапията с Дълговълновите Инфрачервени Лъчи има редица преимущества пред традиционните методи за прилагане на топлинна терапия (като сауна, например),които не винаги са резултатни и често подлагат организма на стресови температури, дехидратират и са нехигиенични

Терапията с дълги инфрачервени лъчи е безопасен, хигиеничен, естествен и ефикасен метод за топлинно лечение. Тя се отличава със своето целенасочено действие, дълбоко проникване, лечебни свойства и редица благоприятни за здравето ефекти.

 

Комплект 7004 е лесно и достъпно средство за прилагане на терапия с Дълговълнови Инфрачервени Лъчи.

Одеяло: Дългите инфрачервени лъчи се генерират посредством термоодеялото. Те проникват телесната тъкан на голяма дълбочина, където тяхната енергия се трансформира в топлина. Под нейното влияние кръвоносните съдове, се разширяват и се намалява съпротивлението на периферните кръвоносни съдове; благоприятства се циркулацията на кръвта и се стимулира кръвообращението и притока на кръв. Грижейки се за правилното кръвоснабдяване, терапията подобрява цялостното здраве на организма и функциониране на всичките му системи.

Допълнителни ползи:

*Стимулира се метаболизма и обмяната на веществата. Също така се засилват абсорбиращите функции на клетките и приема на хранителни вещества от тъканта. Стимулира се разграждането и освобождаването на мазнините. Пречистващ ефект - тялото се пречиства от вредните токсични субстанции и натрупаните отпадъчни вещества. Активират се естествените защитни функции на организма и и се повишава функционалността им.

*Подобряване състоянието на мускулната система. Редуцира се напрежението в мускулите и гръбнака. Затоплящият ефект действа облекчаващо и успокоява спазми и болки в различни области на гладката и скелетната мускулатура. Позволява на мускулите и тялото да се отпуснат и релаксират.

*Подобрява се състоянието на имунната система. Подсилват се защитните функции.

*Положително действие при нарушения в съня

*Подобрява се здравето на нервната система и органите.

*Помага на организма да се освободи от остатъците от тежки метали, токсини и други вредни субстанции

*Лимфната циркулация се ускорява

Уред: Посредством апарата, можете да регулирате температурата и режима на работа по време на процедура. Уредът е оборудван с дисплей и функционален интерфейс за лесна и употреба.


Параметри:

Мощност: 800W

Размер на уреда: 53*39.3*24.5cm

Размер на одеялото: 80* 40* 14cm

Уредът работи със захранващ кабел!

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/
 

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър