Модерен козметичен уред за безиглена мезотерапия 221

Модерен козметичен уред за безиглена мезотерапия 221

Код на продукта :221
Наличност :Изчерпано количество
Цена : ИЗЧЕРПАНО!
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

 

Модерен козметичен уред за безиглена мезотерапия 221

Качествен козметичен уред, с който можете да извършвате ново поколение безиглена мезотерапия. Действието на апарата се основава на иновативна технология, която позволява да постигнете подмладена и по-здрава кожа по напълно безвреден и неинвазиен начин.

Уредът е модерен и качествен. Оборудван е с 4 накрайника, с които можете да извършвате различен тип манипулации. За отлични резултати комбинирайте терапии с четирите накрайника.

По време на процедурата пропускливостта на кожата се увеличава значително, образуват се микроотворчета, които се превръщат в канали за лечебните и хранителни разтвори.

Към уреда е включен специален накрайник, с който да третирате нежната зона на околоочния контур. Апаратът е оборудван и със студен чук. С него можете да извършвате охлаждащи процедури след мезотерапията. Този накрайник спомага да се затворят порите и да се успокои кожата.

 

Действия:

-         Лечебните и хранителни разтвори се инфилтрират в кожата в дълбочина.

-         Фините бръчки се изглаждат (в зависимост от въведените разтвори).

-         Контурът на лицето се подобрява.

-         Подобрява се околоочния контур.

-         Тенът се изравнява, кожата се избелва.

-         Кожата е подхранена и хидратирана

-         Стимулира се работата на лимфната система.

-         Положителен ефект при премахване на целулита и мастните натрупвания (в зависимост от въведените разтвори).

 

Ефектът от процедурата пряко зависи от разтвора, който въвеждате в кожата. За различните проблеми се използват отделни вещества. Подберете внимателно разтворите според вида на кожата и индивидуалните нужди на клиента.

 

Действието на безиглената мезотерапия се основава на 3 процеса: електропорация, електрофореза и електроосмоза:

-         Електропорация – чрез електроимпулс се увеличава пропускливостта на клетъчната мембрана и така се увеличава степента абсорбация на кожата.

-         Електрофореза – по време на този процес се използва специална солватна ампула. Това е етапът, в който веществата проникват в кожата. Използват се разтвори, които са с наситени с йони. Те се вкарват в епидермиса под въздействието на излъчвания от уреда положителен или отрицателен заряд.

-         Електроосмоза – посредством взаимноотблъскващите се електрически заряди веществата проникват в дълбочина. Поляризираният разтвор се вкарва в тъканта, доставяйки й необходимите лечебни вещества.

 

Технически параметри:

 - Напрежение: 100~240

 - 2.08А

 - Мощност: 25W

 - Биполярна радио честота: 100-500KHz

 - Ултразвуков диапазон: 0.3~0.5MHz

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/.

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър