Оборудване за Пресотерапия и Лимфен Дренаж – Уред и Костюм

Оборудване за Пресотерапия и Лимфен Дренаж – Уред и Костюм

Код на продукта :Оборудване за Пресотерапия и Лимфен Дренаж – Уред и Костюм
Наличност :Изчерпано количество
Цена : ИЗЧЕРПАНО!
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

Оборудване за Пресотерапия и Лимфен Дренаж – Уред и Костюм

Лимфен Дренаж

Правилното функциониране на Лимфната система има ключова роля за здравето на организма. От нея зависят естествените защити и дейността на имунната система. Тя отговаря и за пречистване и предпазването на тялото от вредни организми и вещества.

Ето защо е важно тя да бъде стимулирана и поддържана. Има различни начини да полагаме грижа за нейното оптимално здраве. Сред най-ефикасните е лимфният дренаж. Процедурата представлява лек масаж, в следствие на който се отварят първичните лимфни възли и се изпомпва лимфата. Благодарение на него се освобождават големите лимфните басейни, а след това постепенно и по-малките лимфни съдове. Манипулацията стимулира лимфния поток и увеличава броя на лимфоцитите, а те са съществен фактор за правилното функциониране на имунната система. 

 

Пресотерапия

Това е манипулация за пречистване на тялото от вредните субстанции и токсините. В резултат на нейното прилагане се подобрява циркулацията на кръвта, и се стимулира снабдяването на организма с кислород. Повишават се естествените заздравителните функции и защитни функции. Стимулира се имунната система. Ускорява се метаболизмът на кожните клетки. Редуцира се количеството мастни натрупвания. Терапията е ефикасен метод за борба с целулита, умората, тежест в крайниците, отоци.

 

Ползи:

*Терапия за цялото тяло.

*Идеално решение при борба с целулита.

*Има укрепващо и пречистващо действие.

*Помага при отслабване и оформяне на фигурата.

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър