Пароозонатор с опция за топла и студена пара 868А

Пароозонатор с опция за топла и студена пара 868А

Код на продукта :868А
Наличност :Изчерпано количество
Цена : ИЗЧЕРПАНО! 201,75лв.
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

 

Пароозонатор с опция за топла и студена пара 868А

Терапията с пароозонатор е изключително популярен метод за почистване, подмладяване и тонизиране на кожата. Освен ефективна, процедурата е неинвазивна, безопасна и благоприятна за кожата. Уреда използва единствено чиста дестилирана вода. Тя се генерира в пара и посредством специалният накрайник на пароозонатора се насочва към кожата.

Парата има ефикасно действие за дълбоко почистване на кожата. Тя прониква в подкожните слоеве, от където премахва замърсяванията, позволявайки на кожата да диша. Подобрява кръвообращението и хидратацията, тонизира и подхранва.

 

Модел 868А предлага опция за топла и студена пара, благодарение на която резултатите от терапията ще бъдат още по-ефикасни.

 

*Топла пара – тя омекотява кожата, позволявайки да бъдат отстранени мъртвите клетки, да да бъдат изгладени загрубелите участъци, а черните точки да бъдат отпушени и почистени. В същото време топлинният ефект на парата помага порите да се отворят, за бъдат отстранени дори най-труднодостъпните замърсявания.

*Студена пара – прилага се най-често след третиране с топлата пара. Има охлаждащ и успокояващ ефект. Затваря порите, след като са били почистени. Възвръща еластичността, тонизира и освежава кожата.

*Озон – дезинфектиращо и детоксикиращо действие. Успокоява и защитава кожата.

 

Характеристики на уреда:

*Оборудван с два отделни, въртящи се накрайника за топла и студена пара.

*Моделът предлага функция за автоматично самоизключване, когато водата спадне под допустимото ниво.

*Гъстотата на парната струя може да бъде настройвана

*Функционален дизайн. Стойка, оборудвана с въртящи се колелца, които позволяват лесно преместване. Височината на уреда може да бъде регулирана, според нуждите на клиента или процедурата.

 

Височината се регулира от 104 до 132 см.
Накрайник за студена пата: 50 см.
Накрайник за топла пара: 45 см

мощност - 800 W; 
честота - 50/60 Hz; 
напрежение - 220~240 V

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/  

 

 

 

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър