Пароозонатор за козметичен салон А30

Пароозонатор за козметичен салон А30

Код на продукта :А30
Наличност :Изчерпано количество
Цена : ИЗЧЕРПАНО!
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

 

 

Пароозонатор за козметичен салон А30

 

Удобен за употреба козметичен уред, който действа чрез силата на парата.

Работата с уреда е лесна, а процедурата ефективна, безопасна и неинвазивна. Това съчетание го нарежда сред най-предпочитаните козметични апарати. Освен това, процедурите с пароозонатор често са задължителни при подготовка на кожата за последващи манипулации. Основният ефект при терапия с пароозонатор е дълбокото почистване и омекотяване кожата.  В стъкления буркан на уреда се налива чиста дестилирана вода. При натискане на бутона за пара, започва нагряването на водата. При достигане до определена температура, започва да се отделя топла пара. Парната струя се пропуска през отвора на накрайника. Преди да насочите струята към кожата на клиента, уверете се че дистанцията е безопасна, за да се избегне прегряване на кожата или дискомфорт. Накрайника на уреда се върти на 360 С, благодарение на което може свободно да регулирате посоката на парната струя.

Парата омекотява кожата, отваря порите и по този начин позволява от тях да бъдат почистени замърсяванията, остатъците от грим, токсините и мастните натрупвания. В допълнение, озонът оказва антиоксидантно и успокояващо действие.

Пароозонатор А30 е с метален корпус и стойка на колелца.

 

Произведено в Европа

Напишете коментар



Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър