Професионален козметичен апарат за безиглена мезотерапия 2015

Професионален козметичен апарат за безиглена мезотерапия 2015

Код на продукта :2015
Наличност :Изчерпано количество
Цена : ИЗЧЕРПАНО!
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

Професионален козметичен апарат за безиглена мезотерапия 2015

 

С този уред се прилага една от най-ефикасните процедури в борбата с признаците на застаряване. Терапия е известна и търсена заради сигурните резултати, които дава. Тя се основава на иновативан технология, с която могат да се постигнат желаните ефекти по неинвазивен и напълно безвреден начин.

По време на процедурата в кожата се вкарват хранителни и лечебни вещества, които достигат до дълбоките слоеве на тъканта. Кожата е подхранена в дълбочина. Инфилтрирането на разтворите се извършва чрез един от четирите накрайника, с които разполага уредът. Накрайникът трябва да се избере внимателно според процедурата, която ще се извършва и зоната, която ще се третира.

Ефекти от процедурата:

-         Изглаждане на фините бръчки, кожата е по-стегната и еластична.

-         Подобрява контура на лицето.

-         Подобрява околоочния контур.

-         Подхранване и хидратиране на кожата в дълбочина.

-         Положителен ефект при лекуване на акне.

-         Намаляване на пигментацията.

 

Безиглената мезотерапия е иновативен метод, който се основава на 3 процеса - електропорация, електрофореза и електроосмоза:

-         Електропорация: при този процес степента на пропускливост на кожата се повишава и проводимостта на клетъчната мембрана се увеличава.

-         Електрофореза: използва се специална солватна ампула. Това е процесът, при който важните хранителни и лечебни вещества се вкарват в тъканта. Използват се специални разтвори, наситени с йони. Те проникват в кожата под въздействието на положителния или отрицателния заряд, генериран от уреда.

-         Електроосмоза – посредством силата на взаимно отблъскващите се електрически заряди разтворите проникват в дълбоките слоеве на кожата. Поляризираният разтвор прониква в клетките и те се снабдяват с необходимите за процедурата вещества.

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/.  

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър