Професионален козметичен комбайн 11в1 с дигитални бутони

Професионален козметичен комбайн 11в1 с дигитални бутони

Код на продукта :11в1
Наличност :Изчерпано количество
Цена : ИЗЧЕРПАНО!
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

 

Професионален козметичен комбайн 11в1 с дигитални бутони

Модерен козметичен уред, който съчетава функциите на 11 отделни апарата. Моделът е практичен и Ви предлага да спестите пари и място. Той комбинира едни от най-често използваните и най-важни съоръжения за всеки козметичен салон.

Уредът е с дигитални бутони за управление. Дизайнът е съвременен.

Корпусът е здрав и издръжлив, изработен от метал. Моделът е оборудван с колелца, за да можете лесно да го преместите, където е необходимо.

 

Уредът включва:

·        Йонофереза: генерира ток, чрез който се постигат редица положителни ефекти. Най-популярният метод за подмладяване и заздравяване на кожата. Пропускливостта на епидермиса се увеличава, абсорбацията се подобрява и лечебните и хранителни разтвори проникват в дълбочина.

·        Дарсонвал: произвежда се ток, който успокоява кожата и предотвратява възпаления. Процедурата е чрез специален накрайник.

·        Ултразвук: чрез действието на ултразвуковите вибрации се постига максимален ефект от използваните лечебни и хранителни вещества.

·        Четков пилинг: посредством специален накрайник тип четка се отстраняват мъртвите клетки и загрубялата кожа. Ефективно почистване на епидермиса.

·        Пароозонатор: произвежда пара, която отваря порите, омекотява кожата и позволява тя да бъде почистена в дълбочина, като се отстранят черните точки и натрупаните замърсявания.

·        Вакуум: ефикасен метод за премахване на целулит.

·        Спрей.

·        Лампа лупа: задължителен атрибут във всяко козметично студио. Оптично увеличение, благодарение на което можете обстойно да изследвате третирания участък.

·        Лампа на Ууд: с нея можете да диагностицирате определени дерматологични заболявания.

·        Функция за премахване на петна.

·        Стягане на гърдите.

 

Уредът има 12 месеца гаранция!

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър