Ултразвук и функция за премахване на петна - 2в1 Козметичен апарат В-627

Ултразвук и функция за премахване на петна - 2в1 Козметичен апарат В-627

Код на продукта :В-627
Наличност :Изчерпано количество
Цена : ИЗЧЕРПАНО!
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

 

Ултразвук и функция за премахване на петна - 2в1 Козметичен апарат В-627

 

Ефективен козметичен уред, който съчетава 2 процедури за подобряване на външния вид и здравето на кожата. Апаратът комбинира 2 от най-популярните терапии – ултразвук и функция за премахване на петна и несъвършенства.

Апаратът е лесен и удобен за употреба. Оборудван е със специален накрайник.

 

Ултразвук:

Уредът генерира ултразвукови вибрации с висока честота. Те проникват в тъканта в дълбочина, като се осигурява нежен масаж. Клетките се активират, стимулира се кръвообращението, подобрява се лимфния поток, ускорява се метаболизма. Вибрациите повишават пропускливостта на клетките и така се подпомага тяхното хранене.

Вибрациите също генерират топлина, която има положителен ефект върху кръвоносните съдове и функциите на метаболизма, успокоява мускулите.

Манипулацията спомага за регулиране стойностите на PH. Терапията има антибактериално действие и подсилва ефекта на използваните лечебни и козметични разтвори.

 

Премахване на петна:

Уредът е оборудван със специален накрайник - електрическа игла за премахване на петна и несъвършенства. Накрайникът генерира високочестотен ток. Използва се за отстраняване на старчески петна, лунички и други несъвършенства.

 

 Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/.

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър