Магнитен Квантов Анализатор – преносим модел 928

Магнитен Квантов Анализатор – преносим модел 928

Код на продукта :928
Наличност :В наличност
Цена : 326,00лв.
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

Магнитен Квантов Анализатор – преносим модел 928

Квантовият анализатор предлага иновативен метод за анализ и диагностика на здравословното състояние и тенденциите към заболяване на организма.

Уредът е резултат от високо технологичните научни разработки на редица сфери като медицина, био-информатиката, електротехниката и други науки. Концепцията на квантовия анализ има за основа постиженията на квантовата медицина.


Анализаторът прилага ефективен метод на изследване. Той отчита магнитното поле и магнитните вълни, излъчвани от клетките при цикълът има на живот (раждане, растеж, делене, умиране) и по този начин извлича закодираната информация в тях и тяхното поведение. Следва самият анализ, при който събраната информация, всички отчетени данни се сравняват със стандартизирана база от нормирани показатели. Всички отклонения или съответствия се изследват и се изготвя доклад за здравното състояние на организма.

 

Допълнителна информация:

*Уредът има широк диапазон на анализ. Той изследва почти всички системи и органи в тялото , също и отсъствието или наличието на определени жизнено важни елементи, необходими или излишни за правилното функциониране на организма.

*Тъй като в магнитното поле на клетките се съдържа информация за всички стадии от развитието им, анализаторът е в състояние да „засече“ патологичните промени в една или няколко клетки. Това дава възможност да се прогнозира потенциална опасност от бъдещо заболяване, предоставяйки възможност за навременни превантивни мерки.

 

Начин на Употреба:

*Апаратът е лесен за употреба

-Подгответе уреда за използване като го свържете към компютъра и инсталирате приложения диск. Попълнете необходимата информация.

-Поставете сензорният накрайник в дланта си (или тази на пациента). Изчакайте, сканирането да приключи

*Бързи резултати – за броени минути, сканирането, анализът и докладът за вашето здравословно състояние ще бъдат на вашия екран.

*Можете да съхраните или принтирате вашите резултати.

 

Техническа информация:

Напрежение/Честота: 110v/220v,50~60Hz

 

Тегло: 2.5 кг.

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър