Вулканични Базалтови Камъни За Масаж - Комплект 60 бр.

Вулканични Базалтови Камъни За Масаж - Комплект 60 бр.

Код на продукта :60 бр.
Наличност :Изчерпано количество
Цена : ИЗЧЕРПАНО!
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

 

Базалтовите масажни камъни имат многоаспектно действие, което повишава значително ефикасността на процедурите и различните масажни техники, при които се използват. Базалтовият камък е с вулканичен произход. Добива се от речните корита или морските крайбрежия. Той е богат на  лечебни  елементи като магнезий и други минерали. В състава му влизат още желязо и кварц, които спомагат топлината да се абсорбира и  задържи максимално дълго. 

В какво се състои тяхното действие? Камъните се използват като помощно средство при различни масажни техники като се поставят върху определени зони от тялото. Камъните излъчват лечебна топлина, която отпуска мускулите и така позволява ефекта от масажа или спа процедурите да достигне проблемните зони в дълбочина.В резултат се ускорява циркулацията на кръвта, подобрява се цялостното състояние на кръвообращението, редуцира се количеството токсини в тялото, подобрява се дейността на сърдечно-съдовата система.

Комплектът съдържа 60 камъка, тип: натурални, естествено добите, с уникална, неправилна форма.

8 бр. овални  5-7cm

12 бр. овална форма 7.5-9см.

12 бр. овална форма 6-7.5см.

8 бр.  плоска овална форма 5-6см.

8 бр. кръгли 4,5 см

8 бр. плоски, овални  2-4cм.

2 бр. кръгли  9 см.

2 бр. големи 11.5-12.5см.

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър