Меню
Вашата количка

Нагревател за парафин 248

Нагревател за парафин 248
Нагревател за парафин 248
Нагревател за парафин 248
Нагревател за парафин 248
Нагревател за парафин 248
Нагревател за парафин 248
Нагревател за парафин 248
Нагревател за парафин 248
Нагревател за парафин 248
99.00лв.
Без данък: 99.00лв.

Нагревател за парафин 248

Удобен и лесен за употреба козметичен уред за загряване на парафин. Процедурите с течен парафин имат редица полезни действия върху кожата. Изключително подходящи за прилагане върху ръцете, ходилата, лактите и други зона, където кожата е по-груба. Терапията има силно омекотяващо и възстановяващо действие, спомага регенерацията на клетките, циркулацията на кръвта и възвръщането на еластичността на кожата. Възстановява водния баланс, подобрява функцията на мастните и потните жлези.
Нагревател модел 248 е изключително лесен за употреба:
- Разделете парафина на парчета и го поставете в контейнера. Препоръчително е да ги нарежете на късове, понеже така ще се разтопи по-бързо.
- Изчакайте до пълното му разтопяване. Проверете дали температурата е подходяща (не бива да е твърде висока, за да не се изгорите) и започнете процедурата.
Характеристики на модела:
- Изчистен дизайн, лесен за употреба,
- Корпусът е изработен от пластмаса, а вътрешният контейнер е от метал.
- Предпазен капак.
- Функция за регулиране на температурата до 70 градуса.

Технически данни:
350W; 220-240V; 50/60Hz
Размери: 38х27х20 см.

Произведено в КНР /Китайска Народна Република/

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Нагревател за парафин - Модел 248
Техническо ръководство 


Въведение
Парафиновата терапия има много благоприятни въздействие върху кожата. Тя я прочиства и овлажнява, като я прави много нежна и мека на допир. 
Процедурата с парафин може да премахне фините бръчици. Парафинът е богат на витамини, колаген и други полезни елементи за кожата. Парафиновата терапия може да се използва върху кожата на лицето, ръцете и краката.

Инструкции за употреба

•Поставете уреда на стабилна и топлоустойчива повърхност. Сложете парафина на малки парчета в уреда. Препоръчително е парафинът да бъде на малки парчета, защото това спомага по-лесното му разтопяване. 

•Включете уреда в захранващата мрежа и превключете копчето на позиция "MAX". Парафинът ще се разтопи за около 40-60 минути. След това върнете копчето в изходна позиция, уредът ще запази парафина разтопен. Температурата може да се регулира от 50°C до 65°C градуса. Преди да започнете процедурата, трябва много добре да почистите кожата. За да постигнете най-добри резултати, може да поставите овлажняващ лосион. 

•Преди да поставите ръката си в парафина, е желателно да проверите неговата температура. Може да поставите термометър в парафина или да сложите малко количество парафин на китката си. Ако температурата е прекалено висока, може да завъртите копчето в обратна посока, за да я намалите. 

•След като температурата е подходяща, потопете ръцете или краката си в парафина. Ако прилагате процедурата върху кожата на лицето, поставете парафина посредством четка. Трябва да нанесете около 5 слоя парафин върху кожата.

•За по-добри ефекти от процедурата, след като сте нанесли поне 5 слоя парафин, го покрийте с найлон (това може да бъде филио или найлонови ръкавици), след това поставете памучни ръкавици, чорапи или кърпа в зависимост от зоната, която третирате. 

•След около 20 минути, премахнете найлоновото фолио и почистете парафина от кожата.  

•След приключване на процедурата, изключете уреда от електрическата мрежа. 

Внимание: 
•Не прилагайте процедурата върху наранена кожа. 
•Не докосвайте дъното и страните на уреда, защото те са много горещи и могат да предизвикат изгаряния. 
•Веднага след като приключите процедурата с уреда, той трябва да бъде изключен от захранващата мрежа. 
•Ако захранващия кабел на уреда е повреден, не го включвайте в захранващата мрежа, а се обърнете към оторизиран сервиз за ремонт.

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.