Меню
Вашата количка

Пароозонатор - Модел NV1707А

Пароозонатор - Модел NV1707А
Пароозонатор - Модел NV1707А
Пароозонатор - Модел NV1707А
Изчерпан
Пароозонатор - Модел NV1707А
Пароозонатор - Модел NV1707А
Пароозонатор - Модел NV1707А
Пароозонатор - Модел NV1707А
289.00лв.
Без данък: 289.00лв.

Пароозонатор Вапoзон модел NV1707А е ефикасен и функционален козметичен уред чрез който можете да извършвате една от най-търсените процедури на професионално ниво - почистване на кожата. Основна действаща сила е парата, която позволява дълбоко почистване чрез отваряне на порите на кожата. Повлиява за намаляване на бръчките и спомага за отделяне на токсините. Парата активира кръвната циркулация, хидратира кожата, подобрява метаболизма и обновяването на кожата. Също така прониква в порите, омекотява кожата и почиства мазнините, остатъците от грим и черните точки. Спомага при лекуването на петната по кожата, отстранява мъртвите клетки. Резулатите са: подновена, почистена в дълбочина, дишаща и ревитализирана кожа. Здравето й е значително подобрено, еластичността - възстановена, клетките - подхранени и регенерирани.

Пароозонатор Вапoзон модел NV1707А притежава здрав метален корпус. Оборудван е с дълъг, въртящ се накрайник, който осигурява по-голямо удобство при работа. Моделът разполага с функция за регулиране на височината.

Начин на употреба: Настройте височината на уреда и напълнете буркана с дестилирана вода. Важно! Уверете се, че бурканът е добре прикрепен към корпуса. Свържете го към захранването и включете уреда. Изчакайте парата да се образува. След като се генерира, включете озонатора (не го включвайте, ако няма пара). Насочете правилно към клиента и третирайте. След употреба изключете озонатора и после уреда от контакта. Изчакайте да се охлади.

Ние ви съветваме: 1. Почиствайте буркана поне веднъж седмично. 2. Не доближавайте уреда прекалено много. 3. Не използвайте олио, масла и др. - само дестилирана вода. 4. Уверете се, че машината е изключена и охладена преди да пълните или допълвате вода.

Произход: Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Пароозонатор - Вапoзон модел NV1707А

Техническо ръководство

 

Пароозонаторът е сред най-основните и необходими уреди във всеки козметичен салон.

Този модел има добър външен вид. Има компоненти от неръждаема стомана и от пластмаса. Накрайникът за пара е направен от пластмаса и не позволява задържането на вода в него.

При процедурите с пароозонатора кожата се омекотява, хидратира и се забавя нейното стареене.

Дизайнът на уреда е семпъл, красив и практичен. Има таймер и защити за безопасна употреба.

 

Действия и функции

1. Отваря порите и улеснява извършването на дълбоко почистване.

2. Парата прониква в порите, омекотява натрупаните замърсявания, черните точки и остатъците от грим, като улеснява тяхното отстраняване.

3. Пароозонаторът има функция за озон. С нея кожата се дезинфекцира и се улеснява почистването ?.

4. Подобрява се метаболизмът на клетките и циркулацията на кръвта в кожата. Спомага за намаляване на бръчките.

5. Автоматична защитна функция против повреда. Ако уредът работи извън нормалните нива и режими за работа, може да се изключи автоматично.

6. Таймер за настройване на продължителността на процедурата. Съобразете времето за работа с типа кожа на клиента.

 

Технически параметри

Волтаж: AC220/240/110v

Максимална честота: 50/60Hz

Максимална мощност: 750W

Размер на опаковката: 88,5x40x28 см.

 

Инструкции за употреба

 1. Налейте чешмяна вода в резервоара. Количеството вода не бива да е над червената линия, която обозначава максимума.
 2. Включете уреда в захранващата мрежа. Включете функцията за пара и за озон (по избор). Индикиращите лампи ще светнат.
 3. Настройте накрайника за пара на подходящо разстояние от лицето на клиента (виж таблицата).
 4. Изберете подходяща продължителност на процедурата според типа кожа (виж таблицата).

 

Тип кожа

Разстояние

Време

Нормална

20 см

15 мин.

Мазна кожа с лошо кръвообращение

25 см

10 мин.

Чувствителна

30 см

5 мин.

Tелеангиектазии

30 см

5 мин.

 

Почиствайте резервоара за вода и нагревателя. За почистването може да се използва мека четка.

 

Внимание:

 1. Количеството вода трябва да е между линиите, обозначаващи минимално и максимално количество. Ако нивото на водата е под минимума или над максимума, ще се включи защита и пароозонаторът автоматично ще се изключи. Когато настройвате времето за работа, съобразете количеството вода в резервоара, в противен случай термостатът може да изгори. След като долеете вода ще са нужни 1 – 3 минути, за да започне уредът отново да работи.
 2. Когато наливате водата в резервоара, внимавайте тя да не попада върху бутоните и кабела на уреда.
 3. Когато уредът се стартира, ще бъдат необходими няколко минути, преди да започне да се произвежда пара. Преценете разстоянието на накрайника за пара от лицето според типа кожа. Парата трябва първо да пада върху брадичката и да се разпростира по цялото лице.
 4. Не слагайте във водата добавки, корозивни вещества или инфилтрати.

 

Чиста кожа

 1. За да изпълнява всички свои функции, е важно кожата да бъде чиста. За да може тя да диша, трябва и порите да са почистени. Това е основна стъпка в съвременната козметика.
 2. Начини за почистване на кожата:
 • Всеки ден кожата се почиства с топла вода

Този метод е най-често използвания, но той не е съвършен. Причината е, че температурата не водата не може да бъде достатъчно висока, за да се отворят порите и да се премахне мръсотията от тях. С този метод може само да се премахнат замърсяванията от повърхността на кожата.

 • Ексфолиране

Този начин е по-ефективен от обикновеното измиване на кожата с вода. Ефективно се премахва мръсотията от повърхността на кожата, но не се прониква в порите и не се премахва мръсотията от тях. При някои методи за ексфолиация може да се загуби част от защитните бариери на кожата.

 1. С пароозонатор

Парата може напълно да отвори порите и да омекоти натрупаната мръсотия, черни точки, остатъци от грим и други замърсявания, позволявайки да бъдат напълно премахнати. В допълнение може да се пусне функцията за озон. Той ще достигне до порите в дълбочина, ще премахне бактериите и кожата ще се дезинфекцира.

 

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.