Портативен козметичен уред - Йонофореза модел 9000

Портативен козметичен уред - Йонофореза модел 9000

Код на продукта :9000
Наличност :Изчерпано количество
Цена : ИЗЧЕРПАНО!
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

 

Портативен козметичен уред - Йонофореза модел 9000

 

Преносим козметичен уред за прилагане на Йонофореза. Компактен и лесен за употреба. Уредът предлага невероятно удобство при работа. Отличава се с практичен дизайн, който позволява комфортен захват и свобода на движението.

 

Йонофорезата е една от най-популярните козметични процедури и това се дължи на нейното високоефективно и изключително благоприятно за кожата действие. В основата на това действие стои комбинираният ефект от терапията с галваничен ток и специализираните, наситени с йони, козметични разтвори, които се нанасят при процедура.

 

Галваничният (прав) ток има широко приложение в козметиката. При йонофорезата, той работи главно в две посоки:

-под негово въздействие се увеличава пропускливостта на кожата, което спомага за по-ефикасната инфилтрация на козметичните продукти.

-активира йоните в козметичните разтвори, ускорявайки и концентрирайки доставката на редица ценни вещества (колаген, еластин, витамини и други) до дермата. Йонизираните частици проникват в дълбочина и освобождават своето лечебно и подхранващо действие като в същото време стимулират нервните окончания.

 

-положителните йони – имат ефикасно действие за почистване на порите, омекотяват полепналите замърсявания в дълбоката част на порите и по-този начин улесняват тяхното отстраняване.

-отрицателни йони - работят за дълбокото подхранване на кожата, спомагат пълноценната инфилтрация на активните съставки от разтвора и стимулират тяхната абсорбация.

 

В резултат тъканта и клетките се активизират. Стимулират се естествените защитни и регенеративни функции на кожата. Подобрява се еластичността и хидратацията. Клетките са подхранени, а кожата е дълбоко почистена.

 

Мощност - 10W

Напрежение - AC100-240V, 50-60Hz

 

Произведено в Китай.

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър