Меню
Вашата количка

Прозрачен контактен гел, 5 л. - IS102

Прозрачен контактен гел, 5 л. - IS102
Прозрачен контактен гел, 5 л. - IS102
28.00лв.
Без данък: 28.00лв.

Прозрачен контактен гел, 5 л. - IS102

Ултразвуковият гел осигурява по-добра проводимост по време на процедура. Най-често контактният гел се използва при ултразвукова физиотерапия и диагностика. Той осигурява перфектно предаване на ултразвуковите вълни. Не съдържа мастни вещества или сол, лесен е за премахване, не оставя петна, не причинява раздразнения на кожата, няма мирис и е водоразтворим. В състава му няма вещества, които могат да повредят сондата на ехографа или накрайника на ултразвуковия уред.

Съставки: вода, карбомер, натрий, хидрооксид, EDTA (етилен диамин тетра-оцетна киселина), метилизотиазолинонът, метилхлороизотиазолинонът, бензилов алкохол.

Ултразвуковият контактен гел е предназначен само за външна употреба. Продуктът не е стерилен. Моля, не използвайте гела върху раздразнена и зачервена кожа или върху рани.

Начин на употреба: Почиствате лицето на клиента. Нанасяте необходимото количество контактен гел. Започвате работа с козметичния уред. След процедурата всички остатъци от контактния гел трябва да се отстранят с помощта на TNT или хартиена козметична кърпа или тампон напоен с вода. Спрете употребата, ако кожата на клиента е прекалено чувствителна или ако причини възпаления по кожата.

ВАЖНО!

Ултразвуковият контактен гел може да причини раздразнения или зачервявания при алергия към някоя от съставките. Може да причини раздразнения при контакт с очите. Задължителна е употребата на защитни ръкавици по време на работа с продукта. След употреба задължително затваряйте шишето.

Произведено в Европа

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.