Меню
Вашата количка

Уред за премахване на татуировки, петна и белези с електрическа игла

Уред за премахване на татуировки, петна и белези с електрическа игла
Уред за премахване на татуировки, петна и белези с електрическа игла
Уред за премахване на татуировки, петна и белези с електрическа игла
Уред за премахване на татуировки, петна и белези с електрическа игла
Уред за премахване на татуировки, петна и белези с електрическа игла
429.00лв.
Без данък: 429.00лв.

Уред за премахване на татуировки, петна и белези с електрическа игла

Представяме на вашето внимание козметичен уред, който предлага иновативен и ефикасен метод за премахване на петна по кожата. Той е с вграден работен панел, който гарантира лесен начин на употреба.

Апаратът премахва петна, белези и татуировки. Генерира високочестотни вибрации, които проникват дълбоко в кожата и генерират топлина. Чрез тях се отстраняват петната и белезите. Ако те са малки, могат да бъдат премахнати само с една процедура. За по-големи са нужни няколко манипулации. В зависимост от участъка, който ще третирате, вида кожа и индивидуалното състояние на клиента, трябва да настроите уреда на най-подходящата степен на работа. Може да изберете една от 15-те вариации на интензитет. Уредът разполага с два режима на генерирани вълни - равномерен и пулсиращ. Има опция за пауза. Благодарение на нея може да спрете преждевременно процедурата и след това да я продължите отново със същите настройки.

Апаратът е изключително практичен и лесен за употреба. Към него има накрайник тип „писалка“, с който се третират несъвършенствата по кожата, и две електрически игли.

Функции и начин на работа:

1. Премахване на петна и белези

Третирайте участъка внимателно и нежно. Допирайте леко писалката и я отдръпвайте. Не натискайте. Процедурата не бива да е твърде продължителна, за да не увредите кожата. Ако петното не може да бъде премахнато повторете манипулацията. По-големите петна се премахват с няколко процедури.

2. Премахване на татуировки

Методът за отстраняване на татуировки е подобен на този, който се прилага при петната. Разликата е, че при татуировките е нужно повече време и повторения на действието. Ако татуировката е по-голяма от 3 сантиметра я третирайте неколкократно. Важно е да обработвате малки участъци от нея.

Внимание!

След всяка процедура третираното място не трябва да се излага на пряка слънчева светлина за период от един месец! Ако не може да се избегне това, задължително трябва да се използва слънцезащитен продукт. Преди да започнете процедурата трябва да се дезинфекцира участъка, който ще бъде третиран. Преди и след всяка процедура трябва да се дезинфекцира накрайника и иглите.

Произведено в Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Specle Remover

Козметичен уред за премахване на петна.

 

I Описание:

Уред за премахване на петна по кожата. Апаратът генерира високочестотни вибрации, които проникват в епидермиса и генерират топлина. Петната и белезите се отстраняват и кожата се избелва.

Уредът е лесен за употреба, има максимално опростен дизайн.

 

II Контролно табло:

 • Уредът има гнездо, в което трябва да се свърже захранващият кабел.
 • Бутон за включване и изключване. Апаратът е оборудван с лампа, която показва готовността на уреда за работа. Когато тя свети, означава, че можете да започнете да използвате уреда.
 • Възможност за регулиране на интензитета. Осъществява се чрез двата бутона, обозначени със стрелка нагоре и стрелка надолу. Когато натиснете бутона с обърнатата надолу стрелка, се намалява интензитета, а когато натиснете този с обърнатата нагоре, го увеличавате. Интензитетът може да се регулира от 1 до 15.
 • Уредът разполага и с бутон за пауза. Когато го натиснете съответно паузирате работата на уреда. Апаратът има индикираща лампа, която обозначава когато е в пауза.
 • Уредът има гнездо, в което да се включи накрайника, който генерира високочестотните вълни.

 

III Технически параметри:

Волтаж: 220 V

Честота: 50/60 Hz

Максимална мощност: 13.5 W.

 

IV Съдържание на пакета:

Основен уред – 1 брой.

Захранващ кабел – 1 брой.

Накрайник „писалка“ – 1 брой.

Електрически игли – 2 броя.

 

V Действия преди да започнете работа с уреда:

- Измийте ръцете и след това сложете ръкавици.

- Свържете накрайника писалка към уреда.

- Поставете една от иглите на върха на писалката. Задължително я дезинфекцирайте преди това.

- Дезинфекцирайте мястото, което ще третирате. След това сложете упойка и изчакайте 3 минути.

 

VI Инструкции:

 1.  Свържете уреда към захранването. Натиснете бутона за включване. Индикиращата лампа за готовност на уреда трябва да светне.
 2. Настройте уреда на най-ниския интензитет.
 3. Изберете една от функциите – равномерни или пулсиращи вълни. Настройката става с отделен бутон. Съобразете избора със състоянието на зоната, която ще третирате. Обсъдете с клиента как се чувства при различните степени на работа на уреда. Настройте най-подходящите за процедурата и нуждите на клиента интензитет и вид на вълните.
 4. Ако по време на процедурата има нужда тя да се спре за малко, натиснете бутона за пауза.
 5. След процедурата натиснете бутона за изключване.
 6. Ако няма да използвате уреда за дълго време, извадете захранващия кабел. Разкачете накрайника и иглите, дезинфекцирайте ги и ги съхранявайте отделно.

 

VII Функции на уреда:

 1. Премахване на петна:

Третирайте петното с електрическата игла нежно и внимателно, като го докосвате леко и отмествате назад иглата. След това ще видите как третираната тъкан изгаря и се отделя. Сенки и малки петънца могат да се отстранят само с една процедура. За да отстраните по-големи петна са нужни 2 – 3 процедури. Клиентът трябва да стои неподвижно по време на манипулацията. Козметикът също трябва да държи ръката си стабилно без да потрепва, за да не увреди кожата и да я изгори.

 1. Премахване на белези по рождение:

Обърнете внимание на вида и дълбочината на белега. Някой от белезите са много дълбоки, други дори са вкоренени в изграждането на епидермиса. Не третирайте целите белези само на един път. По-добре обработвайте малки участъци от тях.

 1. Премахване на татуировки:

Татуировките се премахват по подобен начин както белезите. Те се нуждаят от повече време, за да премахнат. Също трябва да се третират по-усърдно от белезите и петната. Татуировки, които са по-големи от 3 сантиметра, трябва да се третират на няколко пъти. Ако се опитате да ги премахнете навъднъж, най-вероятно ще възпалите кожата. За да не се стигне до този нежелан резултат, козметикът трябва да е много внимателен. Ако кожата се възпали силно, потърсете лекарска помощ.

 

VIII Предпазни мерки:

 1. По време на процедурата издърпвайте иглата на леко разстояние от кожата, не натискайте твърде силно. Също не третирайте едно място твърде дълго, за да не увредите и изгорите кожата.
 2. Ако петното не може да се премахне на един път, повторете процедурата.
 3. След процедурата, клиентът трябва да не излага третирания участък на пряка слънчева светлина за 1 месец. Това може да стане единствено, ако използва слънцезащитен продукт.
 4. Оставете образувалата се коричка да падне естествено, не я премахвайте преждевременно.
 5. Преди и след процедура почиствайте третираната зона. Също дезинфекцирайте накрайника, иглите и всички използвани аксесоари. Най-добрият начин за това е с ултравиолетова светлина.
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.