Вулканични Камъни За Масаж - Комплект 64 бр.

Вулканични Камъни За Масаж - Комплект 64 бр.

Код на продукта : 64 бр.
Наличност :Изчерпано количество
Цена : 197,00лв.
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

 

 

Базалтовите масажни камъни имат многоаспектно действие, което повишава значително ефикасността на процедурите и различните масажни техники, при които се използват. Базалтовият камък е с вулканичен произход. Добива се от речните корита или морските крайбрежия. Той е богат на  лечебни  елементи като магнезий и други минерали. В състава му влизат още желязо и кварц, които спомагат топлината да се абсорбира и  задържи максимално дълго.

Камъните се използват като помощно средство в ръцете на масажиста или се поставят върху определени зони от тялото. И при двете приложения, те излъчват лечебна топлина, която отпуска мускулите и така позволява ефекта от масажа или спа процедурите да достигне проблемните зони в дълбочина.

В резултат се ускорява циркулацията на кръвта, подобрява се цялостното състояние на кръвообращението, редуцира се количеството токсини в тялото, подобрява се дейността на сърдечно-съдовата система

Комплектът, който предлагаме на вашето внимание съдържа 64 камъка, тип: полирани и гладки; добре балансирани; овално оформени; плоски.

 

2бр. – 12*7.5*3 см.

12бр. – 10*7.5*3 см.

4бр. – 9*3*2 см.

14бр. – 8.5*6*2.5 см.

15бр. – 4.5*3*1.5 см.

10бр. – 3.5*3*0.8 см.           

7бр. – Чакра камъни

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете коментарЗабележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър