Вулканични масажи камъни от Базалт – Комплект 16 бр.

Вулканични масажи камъни от Базалт – Комплект 16 бр.

Код на продукта :Комплект 16 бр.
Наличност :Изчерпано количество
Цена : ИЗЧЕРПАНО!
Количество :     - или -   Добави в Желани Добави за Сравнение

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

 

 

Вулканични масажи камъни от Базалт – Комплект 16 бр.

 

Mасажните камъни от базалт имат многоаспектно действие, което повишава значително ефикасността на процедурите и различните масажни техники, при които се използват.

Масажните камъни са с вулканичен произход. Добиват се от речните корита или морските крайбрежия. Те са богати на  лечебни елементи като магнезий и други минерали. В състава им влизат още желязо и кварц, които спомагат топлината да се абсорбира и  задържи максимално дълго.

Камъните могат да се използват като помощно средство в ръцете на масажиста или се поставят върху определени зони от тялото. И при двете приложения, те излъчват лечебна топлина, която отпуска мускулите и така позволява ефекта от масажа или процедурите да достигне в дълбочина.

В резултат се ускорява циркулацията на кръвта, подобрява се цялостното състояние на кръвообращението, редуцира се количеството токсини в тялото, подобрява се дейността на сърдечно-съдовата система.


 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете коментар



Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Лош           Добър